About Dr. Angela Koponen

About Angela - Tietoa henkilöstä Angela

I hold a BA in interdisciplinary studies with full coursework in communication, writing, marketing, and management; an MA in communication studies; and a PhD in educational technology. More importantly, I have a passion for helping ESL learners and professionals improve their English language skills as well as providing writing and editing services. I've been helping doctoral students, and professionals improve their English language skills for over 20 years.

I would love to help you too! Contact me via email or using the form on my contact page.

EMAIL: dr.angela.koponen@gmail.com


Minulla on BA monitieteisissä tutkimuksissa, joissa on täysi kurssi viestinnässä, kirjoittamisessa, markkinoinnissa ja johtamisessa; viestintätutkimuksen maisteri; ja tohtorintutkinto opetusteknologiassa. Vielä tärkeämpää on, että minulla on intohimo auttaa ESL-oppijoita ja ammattilaisia parantamaan englannin kielen taitojaan sekä tarjoamaan kirjoitus- ja muokkauspalveluja. Olen auttanut jatko-opiskelijoita ja ammattilaisia parantamaan englanninkielen taitojaan yli 20 vuoden ajan.

Haluaisin mielelläni myös auttaa sinua! Ota minuun yhteyttä sähköpostitse tai käyttämällä yhteystietosivulla olevaa lomaketta.

SÄHKÖPOSTI: dr.angela.koponen@gmail.com